Contact
+4.0773.923.562

Acţiuni umanitare de Crăciun

Acţiuni umanitare de Crăciun

Spiritul Crăciunului nu putea trece fără ca Asociaţia Civică Banat să nu aducă, prin acţiunile sale, un strop de bucurie celor mici sau celor aflaţi în nevoie în aceste zile de sărbătoare.

Mai întâi, precedând acţiunea "Fetiţa cu chibriturile", prin donaţii ale unor timişoreni cu suflet mare, am adus la sediul Federaţiei Caritas a Diecezei Timişoara, un pachet ce conţinea haine, alimente şi o cădiţă pentru bebeluşi, pachet ce s-a adresat mai mult mamelor sau femeilor abuzate care cer sprijin de specialitate acestei asociaţii.

Apoi în 22 decembrie 2013, Asociaţia Civică Banat a organizat şi desfăşurat acţiunea "Fetiţa cu chibriturile" în care, 20 de copii merituoşi de la Centrul de Plasament Recaş au fost aduşi în Timişoara, la Teatrul de păpuşi "Merlin", pentru a vedea un spectacol adresat copiilor. Acţiunea s-a finalizat cu o donaţie de alimente, haine şi jucării pentru copii de la Recaş.

Mulţumim

 • colegelor noastre, Elvira Popeţi şi Cecilia Pătrău Sora, pentru organizarea acestor acţiuni,
 • pentru sprijinul financiar şi/sau cu obiecte,  timişorenilor cu suflet mare de pretutindeni
 • firmei SC DUCODAN SRL pentru asigurarea transportului celor 20 de copii şi a însoţitorilor.

UPDATE: Puteţi citi mai multe despre acţiunea noastră pe site-ul Timpolis sau puteţi să urmariţi materialul video de mai jos:

 

1 Comentariu - Scrie un comentariu
 • Ela -

  Sa nu le uitam pe Denisa Matei si pe Adela Stan care au adunat cantitati impresionante de daruri.Si inca odata , multumesc timisorenilor imprastiati in lumea larga care ne-au fost alaturi. Fara ei evenimentul nu ar fi fost posibil.

 • Scrie un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.