Contact
+4.0773.923.562

Astăzi ne-am născut. Oficial.

Astăzi ne-am născut. Oficial.

Astăzi am primit hotărârea judecătorească prin care Asociaţia Civică BANAT s-a înfiinţat legal, magistraţii aprobând documentele depuse şi consfiinţind legalitatea demersului nostru.

Ideea asociaţiei ne-a venit nouă, membrilor fondatori, atunci când am descoperit că se vorbeşte mult dar se face puţin pentru această importantă zonă istorică, Banat. De aceea am considerat că ne putem uni forţele, cărăşeni, timişeni, ori arădeni, hunedoreni,  bănăţeni născuţi sau adoptaţi aici, toţi cei cu inima în Banat, pentru a contribui la promovarea zonei, bunăstarea cetăţenilor ei şi conservarea tradiţiilor locale.

Nu suntem o asociaţie exclusivistă:  cercurile constituite pe criteriul „locul naşterii” fac mai mult rău decât bine, modelele Klu – Klux – Klan fiind un exemplu greşit în acest sens. A fi bănăţean se demonstrează, nu se clamează!

De aceea chemăm pe toţi cei cu inimă bănăţeană să ni se alăture, pentru că avem multe de făcut.

CONCORDIA CIVIUM MURUS URBIUM

(Armonia dintre cetăţeni, este zidul oraşelor)

1 Comentariu - Scrie un comentariu
  • Vasile -

    E un inceput. Sper ca din ce in ce mai multi cetateni sa constientizeze faptul ca de ei depinde dezvoltarea si bunul mers al societatii. Sa nu uitam ca suntem ceea ce am ales sa fim.

  • Scrie un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.