Contact
+4.0773.923.562

Dosarele Revolutiei punct ro

Dosarele Revolutiei punct ro

Presedintele ASOCIATIEI CIVICE BANAT cu sediul in Caransebes, judetul Caras Severin, dl Viorel Padureanu, face publice urmatoarele informatii:

„De cativa ani am pornit, cu resursele noastre modeste si cu ajutorul a doua firme private din Timisoara (care au pus la dispozitie hostingul, conceptia si realizarea site-ului si administrare website) proiectul DOSARELE REVOLUTIEI. Proiectul consta, in acest moment, dintr-un website (https://dosarelerevolutiei.ro/ ) si peste 22000 de imagini puse la dispozitie de catre Asociatia 21 Decembrie 1989, postate pe un al server la care am gasit gratuitate. Unde dorim un ajutor din partea celor interesati:

1. PASTRARE SITE:

Din pacate firma care ne-a asigurat pana acum hostingul (aproximativ 88 GB) pentru imagini, nu mai poate sustine gratuit acest serviciu. Ar trebui sa gasim finantare atat pentru prelucrare imagini (ar reduce volumul si ar creste calitatea imaginilor), cat si pentru plata hostingului. Deasemenea, administrarea si hostingul site-ului s-a facut in mod gratuit pana acum de alta firma si am dori o plata pentru aceasta activitate.

2. PREDARE SITE:

In cazul in care nu gasim aceste fonduri suntem deschisi si la o predare a site-ului catre un ONG credibil, cu dorinta specificarii ca proiectul a fost demarat de catre Asociatia Civica Banat cu sprijinul Asociatiei 21 Decembrie 1989.

3. DEZVOLTARE SITE:

In situatia in care gasim disponibilitate si fondurile necesare sau sprijin de specialitate, am putea dezvolta site-ul asa cum am scris in proiect (https://www.acb.org.ro/documente/proiect.pdf), proiect ce poate fi imbunatatit sau modificat in functie de resursele atrase.

Mentionez ca toate incercarile noastre de finantare sau colaborare cu institutiile care am crezut ca pot fi interesate (Primaria Timisoara, Primaria Caransebes, Consiliul Judetean Caras Severin si Institutul Revolutiei Romane) cat si asociatii de revolutionari au fost fara rezultat pana in acest moment.

In masura in care demersul nostru poate primi un raspuns pozitiv va multumesc in numele asociatiei si sper intr-o colaborare viitoare.

Viorel Padureanu,
Presedinte ASOCIATIA CIVICA BANAT
office@acb.org.ro
www.acb.org.ro
0773.923.562

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.